Parafínový zábal

Prehrieva a zlepšuje krvný obeh

Cenník

Parafínový zábal na ruky10 €

Parafínový zábal na ruky – 5 €
ku kozmetickému ošetreniu

Parafínový zábal na nohy15 €

Zábal rúk a chodidiel v teplom parafíne má blahodárne účinky na suchú, popraskanú pokožku. Parafín je druh vosku pochádzajúci z ropy, ktorý sa vďaka svojmu unikátnemu zloženiu stal zaujímavou prísadou v kozmetickom priemysle. Parafín je mimoriadne bohatý na minerálne látky, konkrétne železo, kremík a horčík.Taktiež je cenným zdrojom vitamínu E.

Účinky:

Uvoľňuje svaly a kĺby, prehrieva a zlepšuje krvný obeh. Procedúra prispieva ku zmierneniu bolestí pri artritíde, umožňuje lepšie vstrebávanie výživných látok. Pravidelnými parafínovými zábalmi sa docieli spevnenie nechtov, krásna a hodvábne jemná pokožka. Dochádza k uvoľneniu bolestivých kĺbov a stuhnutého zápästia, ktoré je dôsledkom aj jednostrannej námahy napríklad pri práci na počítači.

Princíp:

Teplota zahriateho parafínu je okolo 60 stupňov Celzia. Najskôr Vám v našom salóne vydezinfikujeme a v prípade potreby peelingom ošetríme ruky, potom ich ponoríme do tekutého teplého parafínu. Po zaschnutí necháme parafín pôsobiť cca 20 minút s rukavičkami na rukách. Nakoniec sa parafín jednoducho zlupne a ruky sa ošetria výživným krémom.

Lokálna aplikácia tepla pôsobí na kostrové svalstvo relaxačne, predovšetkým uvoľňuje kŕče, zmenšuje chronickú bolesť, zvyšuje lokálne prekrvenie, zlepšuje výživu i hojenie tkanív, pôsobí na zmäkčenie väziva, na resorpciu chronických infiltrátov a edémov, má sedatívne a imunologické účinky. Parafínové zábaly predstavujú procedúru, ktorá kombinuje zdravotné aj estetické účinky.

Odporúčané procedúry

Odporúčané procedúry pre dokonalú krásu a regeneráciu vašej pokožky.

Myofasciálna terapia

Lipolýza dvojitej brady

Jalubotox